service

Konsumentkredit - Låna upp till 20 000 000 kr

Karlsson Finansiering har sedan 2008 förmedlat lån till svenska kunder. Vi erbjuder en smidig och säker konsumentkredit till dig som av en eller annan anledning inte har möjlighet att låna hos traditionella låneinstitut. Vad är då en konsumentkredit kanske du funderar över?

Vad är då en konsumentkredit kanske du funderar över? Det är helt enkelt ett lån som omfattas av konsumentkreditlagen men som inte kräver säkerhet. Det innebär inte att lånet kan beviljas till vem som helst, precis som hos alla andra långivare behöver du genomgå en kreditprövning. Vad det innebär kan du läsa mer om längre ned på den här sidan.

Hur fungerar Karlsson Finansierings konsumentkredit?

Karlsson Finansiering konsumentkredit fungerar ungefär som ett kreditkort, med skillnaden att du hanterar din kredit via vår webbsida och betalar tillbaka i din egen takt. Du behöver ingen säkerhet för att låna och återbetalning sker löpande. Med Karlsson Finansierings konsumentkredit får du lite mer ekonomiskt manöverutrymme i vardagen helt enkelt, en buffert att falla tillbaka på om du har oväntade utgifter under en period. Tänk dock på att alltid låna med eftertanke, så att du vet att du har råd att betala tillbaka.

FAQ