Karlsson Finansiering

Karlsson Finansiering grundades år 2005 och har sedan starten i januari 2008 förmedlat lån till svenska kunder. Vi är ett privatägt svenskt aktiebolag med kontor i Stockholm och i Åbo i Finland. Vår affärsidé är att erbjuda smidiga och säkra finansiella tjänster till personer som av en eller annan anledning inte har möjlighet att låna hos traditionella låneinstitut.

Flexibla lån till rimliga priser

Hos Karlsson Finansiering kan du som kund ta ett flexibelt och tryggt lån utan säkerhet till rimliga priser. För oss står kundvänlighet och öppenhet i fokus. Vi strävar efter att ge våra kunder lån med så bra villkor som möjligt och rimliga krav.

Ärlighet och transparens

Vi strävar efter vara så öppna med våra lånevillkor som möjligt så att kunden ska kunna fatta ett väl avvägt beslut och inte riskera att ta onödiga finansiella risker, t.ex genom att ta ett lån de inte kan tillbaka. Vi redovisar därför alltid kostnaderna för våra lån på ett tydligt sätt och vår kunniga kundtjänst är alltid beredda att svara på frågor - även under helger.

Personuppgifter

Vi respekterar och värnar om din personliga integritet. För oss är det av största vikt att du som kund känner dig trygg när vi handhar dina personuppgifter. Vi behandlar alltid våra kunders personliga och finansiella information på ett säkert och varsamt sätt. Självklart följer vi gällande lagstiftning för behandling av personlig information.